به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سید صولت مرتضوی صبح امروز در جمع اهالی بخش قهستان بیرجند مستضعفان را وارثان واقعی زمین دانست و افزود: ظهور منجی عالم بشریت و حضور مصلح کل از وجوه افتراقی و اشتقاقی تمامی ادیان الهی است.
وی اظهار داشت: همه ادیان از مسیحیت تا یهودیت به ظهور منجی عالم معتقدند و تنها در کیفیت حضور و ظهور اختلاف نظر دارند.
استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ما شیعیان با استناد به آیات الهی و با عنایت به روایات و احادیث پیامبر اکرم و ائمه معصومین اعتقادی راسخ، نه از سر عشق و ارادت که از سر استدلال و معرفت به ظهور آخرین ذخیره الهی داریم.
مرتضوی از نشانه های ظهور حضرت مهدی به گسترش عدل و داد اشاره کرد و بیان داشت: غیبت حضرت مهدی (ع ) به منزله ضعف ظرفیت افراد جامعه است.
وی پیروزی نبرد 33 روزه لبنان را از الطاف الهی عنوان کرد و ادامه داد: نقش اعتقادات دینی و عنایت حضرت مهدی (ع) در این پیروزی بر همگان هویدا و آشکار است.
نظر شما